Haspengouw

Zwembad

Triamant Haspengouw beschikt over een gezellig zwembad, dat baadt in rust. Genietend van het heerlijk, warme water en de sfeervolle omgeving biedt dit zwembad een unieke ervaring. De mobiele tillift maakt het bovendien toegankelijk voor iedereen!

 

VRIJ ZWEMMEN

Iedereen welkom om vrij te zwemmen in het zwembad van Triamant Haspengouw.

   Elke woensdag van 15u - 16u

   Elke vrijdag van 17u - 18u

  Elke zondag van 13u - 17u

Bij reservering voor een zwembadfeestje, is het zwembad gesloten. Best even vooraf informeren via 011 886 885.

€ 3

KINDERZWEMBADFEESTJE

Anderhalf uur zwemplezier met muziek, discoverlichting, heerlijk warm water en vele zwembadspelen. Tijdens het zwemmen wordt er een redder voorzien. Daarnaast vragen we 1 volwassen begeleider per 5 kinderen.

Nadien genieten de kids verder in brasserie l'O de Vie  van een feestelijk kindermenu naar keuze.  Een verrassing voor elk, een speeltuin, park en enkele buitenspelen maken het feestje helemaal af! 

Het feestje is voor 10 kinderen.  Indien het gaat om een grotere groep is er een kleine meerprijs per kind. Je kan ook kiezen voor begeleide animatie in het zwembad. Het pakket met animatie, komt neer op 140€/ 10 kinderen. 

€ 120

GROEPSLESSEN

Aquafun

Elke maandag

10u - 11u

Aquafun, dat is fun en beweging in het zwembad voor iedereen. Wil je gaan voor meer vitaliteit, soepele spieren en gewrichten en veel plezier, kom dan op maandag meedoen met de beweegles in het zwembad van  Triamant Haspengouw. Iedereen is welkom. Inschrijven is niet nodig.

5€ of 40€/ tienbeurtenkaart

Zwementie

Elke donderdag van 13u30 - 14u30.

Zwementie geeft zwemplezier aan mensen met dementie en hun begeleiders of mantelzorgers. Genieten, snoezelen, ontspannen en beleven staat centraal.

Begeleiders en mantelzorgers nemen gratis deel!

€ 5 (€40 voor tienbeurtenkaart)

Zwem je fit

Elke vrijdag van 10u - 11u.

Fit in je hoofd blijf je door te bewegen. Maar ook door aandacht te hebben voor je geheugen. In de lessen 'Zwem je fit' werk je aan de fysieke en mentale conditie. Een gezonde lichaam en geest, daar gaan we voor.

Begeleiders en mantelzorgers nemen gratis deel. €3 voor Triamantairs.

€5 (€40 / tienbeurtenkaart)

PRIVELESSEN

Wil jij graag leren zwemmen? Wil jij je watervrees overwinnen? 

Of lijkt het je tijd om je kind te laten proeven van de eerste of meer gevorderde zwemlessen?

Samen met onze partners bieden we zwemlessen voor jong en oud, op maat van elk! De privélessen worden zowel individueel als in groep aangeboden.

VERENIGINGEN / ORGANISATIES

Ook scholen, verenigingen en organisaties kunnen gebruik maken van het zwembad. Dit kan privé of in combinatie met andere zwemmers.  Zij kunnen hier genieten van een rustige, prikkelarme omgeving, en van een zwembad dat door de mobiele tillift voor iedereen toegankelijk is. Ideaal voor kleine kinderen, mensen met een beperking, groepslessen of privélessen.

 

Please reload

 
 
 
 

© COPYRIGHT 2020. ALL RIGHTS RESERVED. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon